CS 1.6

User avatar
Little_Mermaid
Cortex Girl
Reputation: 0
Gender:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 22, 2020 12:00 am

CS 1.6

#1

Wed Mar 25, 2020 11:56 pm

Ćao svima,

Jedno pitanje koje nije vezano za server ali mi treba tehnička podrška , (sorry Ax) :) Pomerite gde treba, ja nisam našla zgodnije mesto od ovog.

- CS 1.6 radio super sve odlično, dok nisam nešto petljala po registry-u (nevezano za kanter), ali da sam petljala, petljala sam :D
- Od tada neće da se poveže na servere, offline radi. Uninstall, pa instalirala 3 različite instalacije koje sam našla po netu ali sa svakom isti problem.
-Pomoć da neko ko se razume uradi dijagnostiku: Kada sam instalirala ponovo neku verziju, zapamtio mi je rezoluciju - što se inače ne dešava, uvek bude ona krš početna i kada sam promenila rezoluciju na bilo koju drugu- povezalo se na servere. Dakle, sad ne mogu da igram u full rezoluciji i to me strašno nervira a moglo je. Negde nešto pravi bag a ne znam šta.

I onda sam izbrisala sve iz regitry što sam mogla da nađem na netu da kažu da je od kantera. I opet reinstalirala. Verziju po verziju. i opet isto.

Pomoć neko?
User avatar
Milica89
Public Head Admin
Reputation: 39
Location: Sr. Mitrovica
Gender:
Age:: 30
Posts: 52
Joined: Wed Jun 12, 2019 2:45 am

#2

Thu Mar 26, 2020 12:11 am

Cao,evo ja imam jedan predlog,ako vec nisi probala.. Instaliraj jednu verziju CSa,bilo koju,pa je uninstall sa "Revo uninnstaller" /opcija "moderate". On ce ti skenirati sve zaostale fajlove i registry unose i obrisati.To ti je najlaksa varijanta,ako to ne upali,onda je nesto mnogo komplikovanije,a onda ce ti vec neko strucniji napisati sta i kako dalje :)
User avatar
Ax.
Community Administrator
Contact:
Reputation: 229
Location: Nis
Gender:
Age:: 27
Posts: 648
Joined: Fri Sep 07, 2018 11:36 am
Ax.’s avatar
Loading…

#3

Thu Mar 26, 2020 12:26 am

Ako ne pomogne ovo sto je Milica predlozila, u pitanju je blokada mrze za tu aplikaciju "firewall" verovato si milion puta do sada naisla na ovakav prozor:
https://imgur.com/a/oTsUJmF

Time dozvoljavas da aplikacija koristi internet. Verovatno si registrima uspela da onemogucis to. Da li je steam cs ili obican?
User avatar
Little_Mermaid
Cortex Girl
Reputation: 0
Gender:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 22, 2020 12:00 am

#4

Thu Mar 26, 2020 12:28 am

Milica89 wrote:
Thu Mar 26, 2020 12:11 am
Cao,evo ja imam jedan predlog,ako vec nisi probala.. Instaliraj jednu verziju CSa,bilo koju,pa je uninstall sa "Revo uninnstaller" /opcija "moderate". On ce ti skenirati sve zaostale fajlove i registry unose i obrisati.To ti je najlaksa varijanta,ako to ne upali,onda je nesto mnogo komplikovanije,a onda ce ti vec neko strucniji napisati sta i kako dalje :)
Hvala, obrisalo je gomilu zaostalih stvari ali i dalje je isto :(
User avatar
Little_Mermaid
Cortex Girl
Reputation: 0
Gender:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 22, 2020 12:00 am

#5

Thu Mar 26, 2020 12:30 am

Ax. wrote:
Thu Mar 26, 2020 12:26 am
Ako ne pomogne ovo sto je Milica predlozila, u pitanju je blokada mrze za tu aplikaciju "firewall" verovato si milion puta do sada naisla na ovakav prozor:
https://imgur.com/a/oTsUJmF

Time dozvoljavas da aplikacija koristi internet. Verovatno si registrima uspela da onemogucis to. Da li je steam cs ili obican?
Znaci firewall je inače ok sa aplikacijom a kada se promeni rezolucija onda ga blokira?

Obican
User avatar
Little_Mermaid
Cortex Girl
Reputation: 0
Gender:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 22, 2020 12:00 am

#6

Thu Mar 26, 2020 12:31 am

E da, nema tih prozora da iskacu, msm jesam se susretala s tim naravno, ali ne sada
User avatar
Milica89
Public Head Admin
Reputation: 39
Location: Sr. Mitrovica
Gender:
Age:: 30
Posts: 52
Joined: Wed Jun 12, 2019 2:45 am

#7

Thu Mar 26, 2020 12:49 am

Probaj da proveris u Control panelu/ Windows firewall/advanced settings/ inbound i outbound liste.
Proveri na listi sto ti izbaci da li ima CS,ako ga nema,dodaj ga na "new rule" ili jos lakse- nazad u firewall pa "allowed programs" ;)
User avatar
Little_Mermaid
Cortex Girl
Reputation: 0
Gender:
Posts: 6
Joined: Sun Mar 22, 2020 12:00 am

#8

Thu Mar 26, 2020 9:26 pm

Probala upravo, dodala aplikaciju, mada je bila pa sam je dodala opet - isto je (nece samo sa odredjenom rezolucijom). Sklonila obe iz liste pa dodala ponovo i opet ništa. :(( :(( :((

Imaš li još neku ideju? Hvala :)
User avatar
PeCa^
Public Head Admin
Contact:
Reputation: 8
Location: Šabac
Gender:
Age:: 33
Posts: 42
Joined: Tue Nov 26, 2019 5:52 pm

#9

Thu Mar 26, 2020 9:32 pm

Jesi probala da googlas problem?
Image
User avatar
havarija¯\_(ツ)_/¯
Lead Admin
Reputation: 52
Location: Zavidovici
Gender:
Age:: 29
Posts: 261
Joined: Thu Aug 29, 2019 7:20 pm

#10

Thu Mar 26, 2020 9:45 pm

probaj ovo....kucaj u start/run cmd,desni klik na cm i run as administrator...kad se upali cmd kucaj sfc /scannow (skenira sistemske fajlove)
kad zavrsi to kucaj chkdsk (provjera diska)....ako to ne nadje nista i ne popravi uvijek mozes uradit system restore
Image

Return to “[ New Ticket ]”

Login  •  Register